Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Balkon renoveren in Zaandam

Een balkon staat bloot aan alle weersomstandigheden en is kwetsbaar voor slijtage door gebruik. Balkonrenovatie voorkomt de prijzige volgende stap: balkonrenovatie. Zijn er lichte beschadigingen aan het beton? Kan de verf wel een opfrisser gebruiken? Is de railing van de galerij verroest? Balkonrenovatie is nuttig wanneer er een esthetische of praktische noodzaak is. Zo kun je bijvoorbeeld de balkonvloer vervangen, de muur reinigen en het beton waterdicht laten maken door te impregneren of te coaten. 

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor balkon renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!