Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Boerderij renoveren Zaandam

Het renoveren van een boerderij in Zaandam is een spannende onderneming. Dankzij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u uw oude boerderijen ombouwen tot moderne en comfortabele woningen. Onze inspanningen zijn gericht op het behouden van de karakteristieke charme van de boerderij.

Waarom een boerderij renoveren?

Een boerderij renoveren kan resulteren in vele voordelen, waaronder een aangenamer wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan een betere isolatie, gemoderniseerde keuken en badkamers, of energiezuinige installaties. Het uitvoeren van een gedegen renovatie kan de waarde van uw boerderij aanzienlijk vergroten.

Bij een renovatie kunt u de unieke historische karakteristieken van uw boerderij behouden en herstellen. Op deze manier blijft de authentieke charme van het gebouw behouden, terwijl het voldoet aan de behoeften van de hedendaagse bewoner. U kunt vrijblijvend contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1720 om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons gerust via 075 300 1720 om te zien wat wij, A.S.P. Timmerwerken B.V., voor u kunnen betekenen.

Renovatiewerkzaamheden bij boerderijen

Veel eigenaren van oude boerderijen willen graag hun dak en gevel renoveren. Een goed geïsoleerd dak dat stevig is, is essentieel voor elke woning, maar bij oude boerderijen is dit vaak nog belangrijker. De gevel van uw boerderij bepaalt voor een groot deel de uitstraling maar een renovatie kan ook helpen bij het verbeteren van de isolatie van de boerderij.

A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt!

Een goed en gedetailleerd renovatieplan is van onschatbare waarde voor grote projecten, en A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u daar graag mee. Dit omvat naast een ontwerp en een budget ook een heldere planning voor het hele traject. Een weluitgedacht plan is onmisbaar voor grote renovaties zoals die van een boerderij. A.S.P. Timmerwerken B.V. kan u hierin ondersteunen.

We beginnen met een gedetailleerde technische analyse van het pand om de huidige toestand te beoordelen en verborgen gebreken op te sporen. Hierbij wordt er aandacht besteed aan de fundering, het dak, de gevels en de installaties. Vervolgens komen we met een uitvoerig plan waarin elke stap van de renovatie wordt meegenomen.

Uw wensen en de resultaten van de inspectie vormen de leidraad voor ons schetsontwerp. We voeren een haalbaarheidsstudie uit om technische en financiële mogelijkheden te bepalen. Wilt u uw boerderij in Zaandam of omgeving vernieuwen? Neem meteen contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor boerderij renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!