Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement verbouwen Zaandam

Voor de verbouwing van uw appartement in Zaandam is A.S.P. Timmerwerken B.V. uw aangewezen specialist. Wilt u uw appartement een nieuwe uitstraling geven of uw zolder transformeren in een sfeervolle leefruimte? Wij staan voor u klaar. Uw verbouwing wordt perfect uitgevoerd dankzij onze ervaring en aandacht voor details.

Meer wooncomfort

Met een verbouwing kunt u uw wooncomfort een flinke boost geven. Door het vernieuwen van de indeling, installeren van nieuwe voorzieningen en het verbeteren van de isolatie. Uw woning wordt zo een comfortabeler plek om in te wonen.

Waardevermeerdering appartement

Een deskundige verbouwing kan uw appartement meer waard maken. Voor toekomstig verkoop van uw appartement, is dit van extra belang. Potentiële kopers geven vaak meer geld uit voor een goed onderhouden en modern appartement.

Keukenrenovatie appartement Zaandam

Een nieuwe keuken geeft uw appartement een frisse uitstraling en maakt koken plezieriger. A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u bij het ontwerpen van een functionele en stijlvolle keuken die aan al uw wensen voldoet. Ook uw bestaande keuken kan door ons gerenoveerd worden.

Badkamerrenovatie appartement Zaandam

Een badkamer met een moderne uitstraling biedt meer comfort en verhoogt de waarde van uw appartement. Wij regelen een volledige badkamer renovatie voor u, inclusief nieuwe tegels, sanitair en verlichting. Het is een optie om uw huidige badkamer te vernieuwen, al ligt dit aan de concrete situatie.

Heeft u renovatieplannen voor uw appartement in Zaandam? A.S.P. Timmerwerken B.V. is de betrouwbare partner voor al uw verbouwingen. Onze gedetailleerde werkwijze en uitgebreide ervaring staan garant voor een appartement dat helemaal naar uw smaak is. Bel 075 300 1720 voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Bel 075 300 1720 voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!