Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Schuur bouwen

Schuur bouwen Zaandam

Met een nieuwe schuur kunt u gemakkelijk extra opbergruimte realiseren en tegelijkertijd uw tuin verfraaien. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor u klaar om uw ideale schuur in Zaandam te bouwen. Hieronder geven we gedetailleerde informatie over de voordelen, de verschillende soorten schuren en het volledige bouwproces.

Wij helpen u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en garanderen een ontwerp dat aan alle bouwvoorschriften in Zaandam voldoet. Omdat alle voorbereidingen getroffen zijn, kunnen we nu starten met de bouw van uw schuur. Wij waarborgen dat uw schuur aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet dankzij de efficiënte en nauwkeurige werkwijze van ons ervaren team.

We overleggen over de beste plek, grootte, materialen en eventuele extra voorzieningen zoals elektriciteit en water. Op dat moment stellen we een zorgvuldig plan inclusief een op maat gemaakte offerte op. In veel situaties moet u een bouwvergunning aanvragen voor het bouwen van een schuur.

Het bouwproces

Voor het opzetten van een schuur is nauwkeurige planning en een zorgvuldige uitvoering nodig. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleiden we u van begin tot eind. Ons ontwerpproces begint met een plan dat volledig op uw behoeften is afgestemd.

Metalen schuur Zaandam

Een schuur van metaal is stevig, gaat zeer lang mee en vergt weinig onderhoudswerk. Ze bieden sterke bescherming tegen het weer en zijn brandbestendiger. U heeft de mogelijkheid uit een breed scala aan kleuren en stijlen.

Houten schuur Zaandam

Door te kiezen voor een houten schuur, geeft u uw tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Hout is een lange tijd houdbaar materiaal en isoleert uitstekend. Om de schuur naar uw eigen voorkeur te maken, kunt u kiezen uit diverse houtsoorten en afwerkingen.

Soorten schuren

A.S.P. Timmerwerken B.V. biedt hulp bij zowel het ontwerpen als het bouwen van diverse soorten schuren. Voor de aanleg van houten, stenen en metalen schuren kunt u vertrouwen op de expertise van A.S.P. Timmerwerken B.V.. Bij ons kunt u een schuur laten bouwen die precies aansluit op uw wensen en budget.

Multifunctioneel

Een schuur biedt uitkomst voor het opbergen van items zoals tuingereedschap, fietsen, tuinmeubelen en andere zaken die u niet binnen wilt hebben. Een schuur is geschikt voor verschillende soorten gebruik. Of het nu gaat om een werkplaats, een hobbyruimte of een thuiswerkplek, een schuur biedt u de nodige flexibiliteit voor al uw plannen.

Voordelen van een schuur laten bouwen

Het realiseren van een schuur biedt allerlei voordelen. Naast extra ruimte voor uw opslag, kan het ook ingezet worden als werkplaats, hobbykamer of een klein kantoor. Uw woning wordt meer waard met een kwalitatief gebouwde schuur.

Een schuur op maat

Voor een schuur op maat kunt u terecht bij A.S.P. Timmerwerken B.V.. Zou u graag een schuur laten bouwen in Zaandam? Bel gerust naar 075 300 1720 voor een adviesgesprek zonder verplichtingen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor schuur bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!