Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Tuinkamer aanbouwen

Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Tuinkamer aanbouwen Zaandam

Droomt u van een grotere woonruimte en wilt u meer genieten van uw tuin? Een tuinkamer kan dat voor u mogelijk maken. Met een tuinkamer geniet u van het beste van binnen en buiten, ongeacht de tijd van het jaar. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we de expertise om uw droomtuinkamer in Zaandam te bouwen.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een glazen semi-geïsoleerde ruimte die aan uw woning grenst, zodat u het hele jaar door van uw tuin profiteert. Een geweldige optie voor mensen die extra leefruimte willen en geen volledige aanbouw willen doen. De overgang tussen binnen en buiten wordt vloeiend met een tuinkamer die eenvoudig met uw terras is verbonden.

Een van de voordelen van een tuinkamer is de hoeveelheid natuurlijk licht: door de glazen wanden en daken komt er veel daglicht binnen. De ruimte kan naar wens gebruikt worden; het kan een eetkamer, lounge, kantoor of zelfs een speelkamer voor de kinderen zijn. Snelle installatie: Een tuinkamer kunt u meestal vlotter en zonder vergunning plaatsen dan een uitbouw.

Waarom kiezen voor A.S.P. Timmerwerken B.V.?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor kwaliteit en gelukkige klanten. Ons vakkundig team in Zaandam voert elk project met veel passie en vakmanschap uit. Uw wensen staan bij ons centraal en wij bieden oplossingen op maat die uw verwachtingen overstijgen. Interesse in een droomtuinkamer? Bel ons vandaag nog op 075 300 1720 voor vrijblijvend advies.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.