Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Huis laten bouwen Zaandam

Een huis realiseren is een indrukwekkend en boeiend project. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. weten we hoe belangrijk deze stap is voor u. Onze expertise helpt u bij het bouwen van uw droomhuis.

Waarom kiezen voor nieuwbouw in Zaandam?

Een groot voordeel van nieuwbouw is de flexibiliteit; u kunt het huis vanaf nul laten ontwerpen en opbouwen naar uw persoonlijke wensen. Nieuwbouwhuizen voldoen aan de laatste bouw- en milieueisen, waardoor ze energie-efficiënt en duurzaam zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen wij ervoor dat uw nieuwbouwhuis in Zaandam tot in detail aan uw wensen voldoet en dat u zich er snel thuis voelt.

In het gebied rond Zaandam hebben wij al vele projecten tot een goed einde gebracht. Voor al uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieplannen bent u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. op de goede plek. Contacteer ons zonder verplichting via 075 300 1720 en ontdek onze mogelijkheden.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor huis bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!