Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Garage bouwen

garage op maat Zaandam

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u uw garage helemaal volgens uw wensen op maat laten maken. Wij presenteren een breed scala aan mogelijkheden qua afmetingen, materialen, dakvormen en supplementaire functies. Samen met u maken we een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Garage bouwen Zaandam

Een slimme investering die uw huis meer waard maakt, is het bouwen van een garage. In een garage heeft u voldoende opslagruimte en staan uw auto's beschermd. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u graag bij het realiseren van uw droomgarage in Zaandam.

Extra opbergruimte

Een belangrijke reden om een garage te willen is de extra opbergruimte. Niet alleen is de garage geschikt voor uw auto, maar eveneens voor fietsen, tuinmeubilair, gereedschap en andere spullen die u liever niet in huis wilt bewaren. Met een overzichtelijke garage heeft u altijd alles bij de hand.

Bescherming voor uw auto

In een garage is uw auto optimaal beschermd tegen de elementen. Wanneer uw auto droog en veilig staat, verlengt dit de levensduur. Daarnaast behoort het krabben van ruiten in de winter en het afkoelen van uw auto in de zomer tot het verleden.

Verschillende soorten garages

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u terecht voor de bouw van diverse garages op maat. Zo komt u tot een keuze die precies past bij wat u zoekt en wat u te besteden heeft. Hieronder bespreken we een aantal favorieten.

Houten garages

Hout geeft uw garage een natuurlijke en gezellige look naast uw huis. Personaliseer uw garage volledig met uw keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Dankzij het gebruik van hout, een duurzaam materiaal, heeft uw garage een goede isolatie en blijft het hele jaar door comfortabel

Stenen garages

Een garage van steen is een stevige en duurzame optie die weinig onderhoud nodig heeft. De isolatie van stenen garages is uitstekend, en ze zijn tevens brandveilig. Dankzij de verschillende bouwstijlen en afwerkingen die u kunt kiezen, sluit uw garage perfect aan bij uw woning.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in Zaandam kunt u rekenen op maatwerk garages, geen prefab varianten. Ons specialisme bevat aanbouw, verbouw, renovatie en dakkapellen die op maat zijn gemaakt. U kunt bij A.S.P. Timmerwerken B.V. vertrouwen op vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Het bouwproces van een garage

Het vereist zorgvuldige planning en uitvoering om een garage te bouwen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we u bij van het eerste idee tot de oplevering. Het eerste wat we doen is samen met u een ontwerp maken dat volledig aansluit op uw wensen en behoeften.

De plaats, de grootte, de materialen en mogelijke extra's, zoals stroom en water, worden met u besproken. We zorgen er vervolgens voor dat u een gedetailleerd plan en een persoonlijke offerte krijgt. In veel situaties zult u een bouwvergunning moeten aanvragen voor het bouwen van een garage.

Na het regelen van de voorbereidingen, gaan we bouwen aan uw garage. Het professionele team van A.S.P. Timmerwerken B.V. werkt met precisie en efficiëntie om uw garage te laten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. De tijdsduur voor het bouwen van een garage varieert op basis van het type en de gekozen specificaties.

Na het bouwproces werken we de garage af en installeren we extra's zoals een elektrische garagedeur of verlichting. Na het afronden van de bouw en afwerking, wordt de garage opgeleverd en voeren we een laatste inspectie uit om te zorgen dat het eindresultaat naar wens is. Bij vragen of problemen na de oplevering staan we altijd klaar om u te helpen.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een garage in Zaandam? Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V. voor advies zonder verplichting. Voor meer informatie, bel ons via 075 300 1720 of gebruik het contactformulier op de website.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor garage bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!