Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Aanbouw en uitbouw in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Aanbouw en uitbouw in Zaandam

Is meer ruimte of een modernere woning wat u zoekt? Wij van A.S.P. Timmerwerken B.V. kunnen u helpen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. leggen we onze deskundigheid in aanbouw en uitbouw in Zaandam in om uw droomhuis te realiseren. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleiden we u bij iedere stap om te verzekeren dat uw project zonder horten of stoten verloopt.

Wat kan A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u doen?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in Zaandam kunt u terecht voor een groot aantal diensten op het gebied van aanbouw en uitbouw. Wilt u een dakkapel op maat, een woonkamer uitbouwen, een nieuwe keuken aanbouwen, of een tuinkamer realiseren? Wij zijn er om u te helpen. We leggen bij elk project een sterke nadruk op zorg en aandacht, zodat u kunt rekenen op een eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

Dakkapellen op maat maken

Het plaatsen van een dakkapel op uw zolderruimte zorgt voor extra licht en ruimte, en het kan ook de uitstraling van uw huis ten goede veranderen. Met A.S.P. Timmerwerken B.V. kiest u voor een ervaren partner in het maken van dakkapellen op maat. Uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt en we zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Wij kunnen u hier meer vertellen over het op maat laten maken van een dakkapel.

Uitbouw van de woonkamer

De woonkamer fungeert vaak als het hart van het huis, waar u zich kunt ontspannen en samenkomt met uw gezin. Door uw woonkamer uit te breiden, ontstaat er niet alleen meer ruimte maar ook een heerlijke en gezellige omgeving. Samen met u zorgen we voor een uitbouw die zowel praktisch als mooi is. De mogelijkheden die wij bieden in Zaandam kunt u hier vinden.

Keuken aanbouw

Een functionele en ruime keuken maakt het bereiden van gerechten leuker en biedt een ideale ruimte voor samenzijn met uw geliefden. Een keukenuitbouw kan een praktische oplossing zijn voor een te kleine of verouderde keuken. Heeft u altijd al een droomkeuken gewild? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u graag om deze te realiseren. Ontdek wat er mogelijk is voor het uitbreiden van uw keuken. Lees hier meer over de mogelijk heden van een keuken aanbouw.

Tuinkamer aanbouwen

De tuinkamer creëert een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Het biedt een ideale omgeving om te relaxen, te werken of van de natuur te genieten, ongeacht het weer. Bent u nieuwsgierig naar het bouwen van een tuinkamer? U kunt meer vinden op onze pagina over het aanbouwen van een tuinkamer.

Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Klaar om uw woonruimte te verbeteren en uit te bouwen? Op zoek naar meer ruimte en comfort in uw huis? Wij realiseren het, van dakkapel tot tuinkamer. Heeft u plannen om uw woonruimte te verbeteren en uit te breiden?

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.