Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Woning verbouwen Zaandam

Het aanpassen van uw huis kan zowel uitdagend als waardevol zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. weten we hoe belangrijk het is om uw huis naar uw eigen wensen en behoeften aan te passen. Wij ondersteunen u zowel bij een kleine kamerverbouwing als bij een complete renovatie van uw huis.

Waarom uw woning verbouwen?

Een verbouwing van uw woning kan om allerlei redenen noodzakelijk of wenselijk blijken. Misschien wilt u meer plek om te leven, de opzet van uw huis verbeteren, of zorgen voor een modernere uitstraling van uw interieur. Verbouwen kan ook de waarde van uw huis verhogen, wat een slimme investering voor de toekomst kan zijn.

Creëer meer leefruimte

Om meer ruimte te krijgen, kiezen veel mensen ervoor hun huis grondig te verbouwen. Dit kan onder andere door een aanbouw aan de achterzijde van de woning, het plaatsen van een dakkapel op zolder of de samenvoeging van twee kamers. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we ruime kennis van verschillende projecten en kunnen we u adviseren over de beste aanpak voor uw situatie in Zaandam.

Moderniseren

Een veelgehoorde reden om een verbouwing uit te voeren, is om het huis te moderniseren. Dit kan door de keuken of badkamer te vernieuwen, nieuwe vloeren te leggen of verouderde installaties te vervangen. Zowel uw comfort als energie-efficiëntie kan verhoogd worden door hedendaagse woningaanpassingen door te voeren.

Keukenrenovatie

De keuken neemt vaak een centrale plek in huis en kan uw dagelijkse woonervaring aanzienlijk positief beïnvloeden. Of u nu kiest voor een volledig nieuwe keukeninrichting of een renovatie van uw bestaande keuken, U kunt op ons rekenen om uw droomkeuken te verwezenlijken.

Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer kan de uitstraling van uw woning verfrissen en luxueuzer maken. Wij bieden u advies over de nieuwste trends en materialen, en dragen zorg voor een efficiënte en nauwkeurige installatie. U kunt er ook voor kiezen om een extra badkamer of toilet in uw woning te laten installeren.

Uitbouw en aanbouw

Een uitbouw of aanbouw zorgt ervoor dat u meer ruimte heeft in uw woning zonder de noodzaak van verhuizen. Dit kan het vergroten van de woonkamer betekenen, het toevoegen van een serre of een extra slaapkamer. A.S.P. Timmerwerken B.V. kan u ondersteunen met het volledige traject, van fundering tot dak.

Zolderverbouwing

Een ongebruikte zolder biedt in veel woningen potentieel voor uitbreiding van de woonruimte. Uw zolder kan door middel van een dakkapel of dakraam worden getransformeerd tot een extra slaapkamer, kantoor of speelkamer. De investering in een verbouwing kan hoog zijn, maar de voordelen op de lange termijn zijn groot.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Bent u bezig met plannen om uw woning in Zaandam aan te passen? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u terecht voor advies en een offerte op maat. Het realiseren van uw droomhuis is iets waar we erg naar uitkijken!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!