Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Loods bouwen Zaandam

Overweegt u een loods in Zaandam te bouwen? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u graag om uw bouwwensen waar te maken. Een loods kent talloze toepassingen; het kan ingezet worden als opslagruimte, werkplaats of zelfs als kantoor. Wij zorgen ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt, van het eerste ontwerp tot de oplevering.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. is elke stap in het bouwproces van groot belang voor ons. Allereerst doen we een complete inventarisatie van wat u wilt en wat uw eisen zijn. We gaan hierna aan de slag met een ontwerp dat volledig aansluit op uw behoeften.

Met ervaren bouwkundigen wordt het bouwproces bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zonder problemen uitgevoerd en communiceren we constant met u als opdrachtgever. We gaan samen met u om de tafel om uw wensen en eisen door te nemen. Wat is het doel van de loods? Welke afmetingen en indeling stelt u zich voor? Op basis van uw input maken wij een ontwerp op maat. Hierbij houden we rekening met functionaliteit, esthetiek en budget.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we bekend om onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. We selecteren materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook het milieu sparen. Ons team, dat bestaat uit zeer ervaren vakmensen, werkt met nauwkeurigheid en zorg, zodat u verzekerd bent van een loods die aan alle hedendaagse eisen voldoet.

Diverse soorten loodsen

Bij ons vindt u loodsen in verschillende uitvoeringen, aangepast aan wat u nodig heeft. Opslagloodsen: De juiste keuze voor de opslag van goederen, materialen en producten uit de landbouw. Een bedrijfsloods kan gebruikt worden voor productie, opslag en kantoorwerk.

Agrarische loodsen: Speciaal ontworpen voor het opslaan van landbouwgereedschap en -producten. Heeft u een uniek idee voor een project? Wij staan klaar om met u mee te denken en maatwerkoplossingen te leveren. Plannen om een loods te bouwen in Zaandam? Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V. voor meer informatie.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor loods bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!