Direct een aannemer nodig in Zaandam? Bel 075 300 1720 Of vul het formulier in

Garage ombouwen tot woning in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Wormerveer

Garage ombouwen tot woning in Zaandam

Het verbouwen van een schuur of garage naar een woning in Zaandam biedt een fantastische mogelijkheid om uw woonoppervlak te vergroten. Voor een studio, gastenverblijf of thuiskantoor, zijn de mogelijkheden oneindig. A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u graag om dit project te verwezenlijken. Met assistance van A.S.P. Timmerwerken B.V. kan uw wens om extra woonruimte te creëren werkelijkheid worden.

Waarom een schuur of garage ombouwen?

Allereerst verhoogt het de waarde van uw eigendom aanzienlijk. Hierdoor kunt u extra ruimte creëren zonder van woning te wisselen. Ideaal voor een uitbreidend gezin, een thuiswerkplek of een gastenverblijf.

Vergunningen en regelgeving

Controleer of er een vergunning nodig is voor de verbouwing voordat u aan de slag gaat. Het is raadzaam om contact op te nemen met de gemeente van Zaandam om te achterhalen welke specifieke vergunningen en goedkeuringen vereist zijn, omdat het meestal noodzakelijk is. Nadat u de benodigde vergunningen heeft en de plannen heeft afgerond, kan de verbouwing daadwerkelijk beginnen.

Het aanpassen van een schuur of garage in Zaandam tot woning kan veel uitdagingen, maar ook veel voldoening bieden. Een zorgvuldige planning, in orde gemaakte vergunningen en nauwkeurige uitvoering maken uw woning uniek en verhogen de waarde. Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn er om u bij elk onderdeel van het proces te ondersteunen. Bel ons vandaag nog op 075 300 1720 om uw mogelijkheden te bespreken!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1720

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.