Serrebouw in Zaandam

Wilt u uw woonkamer uitbreiden? Of wilt u graag een mooie tuinkamer of terrasoverkapping creëren? Bij ons aannemersbedrijf bent u aan het juiste adres voor iedere aanbouw. Wilt u meer ruimte en daglicht in uw woning? Kies dan voor serrebouw door onze specialisten.

Serre aanbouw is al jaren populair bij woningverbouwingen. Een serre geeft u niet alleen het gevoel dat uw woning ruimer is, maar ook dat u buiten zit, weer of geen weer. Of u nu op zoek bent naar een verruiming van de woonkamer, een grote woonkeuken, een speelkamer, atelier of een comfortabele leesruimte: de door ons aangedragen professional maakt het voor u!

Specialist in serrebouw

Ons aannemersbedrijf in Zaandam biedt u een totaalconcept. Van adviseren, ontwerpen, verzorgen van de bouwtechnische tekeningen tot het uitvoeren van de verbouwing. We adviseren u graag over uw verbouwplan; met onze ervaring en kennis van bouwmaterialen kunnen we vaak goed helpen. Daarnaast kunnen we ook de bouwvergunning regelen.

Wilt u meer weten over onze diensten of de mogelijkheden voor serrebouw in uw woning in de Zaandam of omstreken? Bel dan vandaag nog 0800 255 3733 om te vragen naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We helpen u graag van begin tot eind met uw serrebouw!