Bouwen en verbouwen in Zaandam

Heeft u niet genoeg kantoorruimte meer? Wilt u een garage aan uw huis laten bouwen? Wij zijn hét bouwbedrijf voor verbouwen in Zaandam en regio Zaandam. de door ons aangedragen professional is in Zaandam en omgeving onder meer aannemer van verbouwing in woning- en utiliteitsbouw, overheidsgebouwen en sportaccommodaties. Van boerderij tot bankgebouw en van kerk tot winkelruimte, door meer dan tien jaar ervaring weten wij waar wij over praten. Aan de hand van de wensen van de klant denken wij mee, zodat het resultaat niet alleen technisch van een zeer hoog niveau is, maar ook daadwerkelijk aan de behoefte van de klant voldoet.

Wij verzorgen uw verbouwing volledig

Het begrip verbouwing bestrijkt een breed terrein. In onze ogen varieert het van bouwwerk tot schilderwerk. Wij verzorgen uw verbouwing in Zaandam of vlakbij Zaandam volledig. U hoeft dus niet een apart bedrijf aan te nemen voor de afwerking, of het schilderwerk. Ook dit doet uw aannemer in Zaandam voor u! Wij beschikken over de vaklieden, kennis en middelen om alle werkzaamheden rond het verbouwen uit te voeren.

Houtbewerking

Wij hebben een eigen timmerfabriek in de buurt van Zaandam. Hier worden door onze vakbekwame timmerlieden kozijnen, ramen, deuren, trappen en ander houtwerk vervaardigd, waarna het vervolgens van een duurzame en milieuverantwoorde coating wordt voorzien. Doordat vele van gespecialiseerde werkzaamheden in ons eigen beheer zijn kunnen wij een hoge bouwsnelheid garanderen waar kwaliteit voorop staat.

Aannemer nodig voor uw verbouwing in Zaandam of in de buurt van Zaandam? Neem dan contact met ons op.