Professionele woningbouw aannemer

Wilt u ook uw eigen huis bouwen? Ons aannemersbedrijf is helemaal thuis in het bouwen. Wij combineren de kennis en ervaring van ruim vijftig jaar met de hoge kwaliteitseisen van deze tijd. Het liefst kijken wij nog verder vooruit. de door ons aangedragen professional bouwt voor de toekomst. Voortdurend vernieuwen en verbeteren wij methodes en materialen in de woningbouw. Onze methode voor woningbouw is uniek. De vakmensen van uw aannemer in Zaandam maken grote delen van uw woning klaar in onze eigen productiefabriek. Hierdoor kunnen wij bij woningbouw altijd snel opleveren. Een voorbeeld van fabricatiewerkzaamheden in ons eigen beheer is onze mechanische houtbewerking vlakbij Zaandam. Hier vervaardigen wij tal van houtproducten van kozijnen tot deuren.

Woningbouw: houtskeletbouw in Zaandam

Skeletbouw is een snelle, droge bouwmethode in hoofdzaak uitgevoerd in houtproducten die weinig milieubelastend zijn, mits er hout wordt toegepast uit gebieden waar een goed bosbeleid is. De houtleveranciers van uw bouwbedrijf in Zaandam voldoen hieraan. Wij beschikken over een moderne en ruime werkplaats vlakbij Zaandam, waar wij hout prefabriceren tot een houten constructie, die vervolgens weer gebruikt wordt in de woningbouw. Bij woningbouw gebruiken wij zoveel mogelijk voorgefabriceerde producten, zodat er op de bouwplaats zelf nauwelijks bewerkingen aan te pas komen. Dit bevordert de bouwsnelheid en kwaliteit.

Garantie

Wij houden ons ook bezig met garantiewerk voor andere aannemers. Heeft uw aannemer zijn werk niet goed gedaan? Of de garantieperiode nu ia afgelopen of niet, u mag ervan uitgaan dat uw aannemer zijn werk goed doet. Wij voeren garantiewerk voor andere bouwbedrijven uit in Zaandam en in de buurt van Zaandam.